floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11

Assurex - Internationellt nätverk

Floreijn vertegenwoordigt de employee benefits in Nederland in het wereldwijde partnernetwerk Assurex Global. Dit netwerk is opgericht in 1954 en is 's werelds grootste particuliere risicobeheer- en verzekeringsbemiddelingsgroep. Het is een exclusief partnership van de meest prominente onafhankelijke tussenpersonen in de wereld. Dit leidt tot een combinatie van lokale expertise met een wereldwijd bereik.

Voor onze klanten bieden wij de weg naar wereldwijde ondersteuning op gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Als exclusief specialist op gebied van Employee Benefits krijgt Floreijn vanuit het netwerk ook te maken met bedrijven die vanuit het buitenland te maken hebben of krijgen met Nederlandse sociale zekerheid.

Assurex Global kenmerkt zich door:

 • Onafhankelijkheid: Alle partners zijn onafhankelijk en daardoor zeer ondernemend.
 • Beste geregeld: Strenge eisen om toegang te krijgen tot het netwerk, om manier van werken wereldwijd te bewaken. Door aandeelhouderschap onderling betrokken.
 • Lokale service met wereldwijd bereik: Jouw ene aanspreekpunt heeft toegang tot een eigen infrastructuur met samenwerkingshulpmiddelen, om nauwkeurig lokaal te servicen.
 • Veel kennis: Op ons vakgebied kennen wij wereldwijd alle mogelijk oplossingen.
 • Nauw verbonden: Het netwerk bouwt voortdurend aan het leggen van relaties, delen van kennis. inzetten van middelen en het realiseren van inkoopkracht.

Kijk voor meer informatie over Assurex Global op www.assurexglobal.com.

 • 09-07-2019

  Floreijn lanceert Flow

  Floreijn introduceert Flow, als toevoeging op de huidige marktvergelijking van pensioenuitvoering. Naast de harde factoren van geoffreerde premie, dekking, voorwaarden maakt Flow de zachtere kant van pensioenuitvoering zichtbaar.

 • 19-06-2019

  Opgeven is geen optie

  Betrokken en verantwoordelijk. Voor de wereld om ons heen. Ver weg en dicht bij. Niet omdat het een trend is, maar omdat het in ons zit. Bij ons hoort. Al vanaf het ontstaan van Floreijn. Daarom waren wij dit jaar sponsor van Alpe d’HuZes.

Våra tjänster och lösningar:

Pensionskontroll

Vi erbjuder fullständig beräkning och kontroll av pensionsavtal. Baserat på Prestationsrelaterat Avgift.

Pensionskonsult

Vårt råd kännetecknas av att komplexa ämnen är enkla och begripliga.

Pensionsförvaltning

Du kan helt outsourca pensionsförvaltningen till oss. Eller använd vår tjänst som "4 ögonprincip".

Pensionering kommunikation

Vi hjälper arbetsgivare att tillhandahålla personlig ekonomisk total insikt för anställda.

Vård- och arbetshinder

Vi inser inköpsfördelar, effektivare skadehantering och reintegration.