m-p-linkedin
08-10-2019

Söderberg & Partners verwerft aanmerkelijk belang in RIVEZ

Söderberg & Partners heeft een aanmerkelijk belang genomen in RIVEZ Assurantiën & Risicobeheer. Het Zweedse bedrijf zet hiermee haar strategische expansie in Nederland voort.

De betrokkenheid van Söderberg & Partners bij RIVEZ zal zich "vooral richten op het assisteren van RIVEZ bij het versnellen van haar huidige groeistrategie in de regio. Dit ondersteunt Söderberg & Partners bij de realisatie van haar strategisch doel om in Nederland haar positie te verbreden en op langere termijn een sterk lokaal netwerk van ondernemingen in de Nederlandse verzekerings- pensioen- en financieel adviesmarkt op te bouwen". 

RIVEZ is een allround assurantie-advieskantoor dat particulieren, MKB-ondernemers, grote bedrijven, instellingen en gemeenten van dienst is met een breed assortiment verzekeringsproducten, risicobeheeroplossingen en andere financiële diensten. Wiljon Schepers heeft RIVEZ in 1997 opgericht als verzekeringskantoor in Helmond en mede-eigenaar Gerard Groot kwam in 2007 bij het bedrijf. Zij hebben een sterk regionaal adviesbedrijf opgebouwd met 70 werknemers, verspreid over vijf locaties in het Zuidoosten van ons land en een jaaromzet van meer dan acht miljoen. Met het volmachtbedrijf RIVEZ Assuradeuren sluit RIVEZ rechtstreeks maatwerk- en standaard verzekeringsproducten af voor eigen klanten en aangesloten tussenpersonen.

Naast RIVEZ bestaat Söderberg & Partners in Nederland uit de oprichters Floreijn en Montae en het platform Söderberg & Partners Netherlands Services. Dit laatstgenoemde bedrijf levert technologie en persoonlijk advies om de groei van de andere Nederlandse bedrijven van Söderberg & Partners te ondersteunen.

Bron: VVP/S&P

Meer nieuws

Ook interessant

  • 08-10-2019

    Söderberg & Partners verwerft aanmerkelijk belang in RIVEZ

    Söderberg & Partners heeft een aanmerkelijk belang genomen in RIVEZ Assurantiën & Risicobeheer. Het Zweedse bedrijf zet hiermee haar strategische expansie in Nederland voort.

  • 09-07-2019

    Floreijn lanceert Flow

    Floreijn introduceert Flow, als toevoeging op de huidige marktvergelijking van pensioenuitvoering. Naast de harde factoren van geoffreerde premie, dekking, voorwaarden maakt Flow de zachtere kant van pensioenuitvoering zichtbaar.

Våra tjänster och lösningar:

Pensionskontroll

Vi erbjuder fullständig beräkning och kontroll av pensionsavtal. Baserat på Prestationsrelaterat Avgift.

Pensionskonsult

Vårt råd kännetecknas av att komplexa ämnen är enkla och begripliga.

Pensionsförvaltning

Du kan helt outsourca pensionsförvaltningen till oss. Eller använd vår tjänst som "4 ögonprincip".

Pensionering kommunikation

Vi hjälper arbetsgivare att tillhandahålla personlig ekonomisk total insikt för anställda.

Vård- och arbetshinder

Vi inser inköpsfördelar, effektivare skadehantering och reintegration.