m-p-linkedin

Interessante collectieve zorgverzekering voor MKB, het kan wel!

Grote werkgevers hebben voor hun werknemers veelal een interessante collectieve zorgverzekering afgesloten met een zorgverzekeraar. Hierdoor profiteren deze werknemers van een hoge korting en veelal uitgebreide dekkingen. Denk aan meer behandelingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie. Voor het midden- en klein bedrijf is het veel lastiger zo’n interessant collectief zorgcontract af te sluiten voor haar werknemers.

Zorgkosten voor rekening werkgevers
Doordat werknemers zich minder goed aanvullend verzekeren worden steeds meer zorgkosten afgewenteld op de werkgever. Als u als werkgever een goede collectieve zorgverzekering aanbiedt, voorkomt u dat werknemers zelf een minder goede zorgverzekering afsluiten. Hierdoor houdt u meer grip op het beheersen van de ziekte- en arbeidskosten en biedt u uw werknemers tevens toegang tot een zorgverzekering met een hoge korting en uitgebreide dekkingen.

Aantrekkelijk
Daarom hebben wij, samen met zorgverzekeraar VGZ, een aantrekkelijk collectief zorgcontract samengesteld speciaal gericht op werknemers voor het midden- en klein bedrijf. Uw werknemers hebben meer keuze dan ooit te voren. En waarom zouden ze niet voor de laagste prijs gaan? Laat uw werknemers profiteren van dit unieke aanbod. Ook hun gezinsleden profiteren mee.

10% korting op de basis- en aanvullende verzekering, inclusief extra hoge vergoeding voor fysiotherapie
Wij hebben voor uw werknemers een zeer gunstige en passende zorgverzekering ontwikkeld. Uitgaande van prijs, kwaliteit en zorgbehoeften. Bovenop een mooie korting voor uw werknemers, ook extra ruime vergoeding voor o.a. fysiotherapie. Goed voor uw werknemers. Goed voor u.

Klik hier voor de flyer die u binnen uw bedrijf kunt verspreiden. En hier voor de begeleidende tekst of webpagina om naar te verwijzen. 
Wilt u direct uw zorgverzekering afsluiten ga dan naar www.vgz.nl/floreijn.

Voor meer informatie kunt uiteraard ook contact met ons opnemen.

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Pensioen Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.