floreijn-slider-06-1

Onze mensen

Overtuigend. Initiatief tonend. Het uiten van ambities en overeenkomstig handelen. En trouw blijven aan zichzelf. Dat is wat kenmerkend is voor ons team. Hieronder lees je meer over onze medewerkers. Maar we maken graag persoonlijk kennis met je!

 Daan

  Mail mij

  LinkedIn

Enthousiast, actief en streeft naar perfectie voor onze klanten. Daan Pas houdt van uitdagingen en het beste uit zichzelf en anderen naar boven halen. Dag in dag uit steekt hij met veel plezier en passie al zijn energie in het werk. Alleen het allerbeste voor zijn klanten is goed genoeg. In zijn vrije tijd fietst hij graag een rondje op zijn racefiets of speelt hij een potje tennis. Daan is vanaf de oprichting bij Floreijn betrokken en vanaf 2010 verantwoordelijk voor de afdeling Zorg & Inkomen. Binnen Floreijn draagt hij samen met Theo de eindverantwoordelijkheid.

 Cornelis

  Mail mij

  LinkedIn

Passie, expertise, ervaring en betrokkenheid. Zo bereikt Cornelis van den Bosch het beste voor zijn klanten. Hij is al 20 jaar werkzaam op het gebied van collectieve zorgcontracten, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Daarnaast ondersteunt hij bedrijven bij hun gezondheidsmanagement En het risicomanagement omtrent sociale zekerheid. Cornelis is een specialist op zijn vakgebied. Hij heeft ervaring opgedaan bij meerdere advieskantoren en een verzekeraar. Sinds halverwege 2012 is hij het team van Floreijn komen versterken.

 Stefan

  Mail mij

  LinkedIn

Stefan Janssen werkt bij Floreijn als senior consultant. Onze klanten profiteren van zijn 15 jaar ervaring op gebied van zorg en inkomen. En het toepassen van kennis en ervaringen op gebied van sociale zekerheid. Met als specialisatie Global Mobility. Stefan heeft gedegen kennis van international benefits en blinkt uit in hulpvaardigheid aan klanten. In zijn eigen tijd fietst hij graag door de duinen en bezoekt concerten.  
 

Floreijn Astrid

 Astrid

  Mail mij

  LinkedIn

Servicegericht, expertise en passie voor haar vak. Astrid Diepenhorst is sinds juli 2013 werkzaam bij Floreijn binnen het team Zorg en Inkomen. Met 20 jaar ervaring, opgedaan bij Nationale-Nederlanden, maakt zij de administratieve rompslomp van verzekeraars overzichtelijk En eenvoudig voor onze klanten. Klantbelang staat voor haar altijd voorop. Servicegerichtheid en expertise zijn daarbij belangrijke pijlers. Vol passie voor haar vak helpt zij onze klanten.
 

 

 Cindy

  Mail mij

  LinkedIn

Cindy van Tuyn is al vroeg in haar carriere aan de slag gegaan bij een verzekeraar op gebied van inkomen. Na nationaal ervaring opgedaan te hebben heeft ze de stap gezet naar internationale employee benefits advisering. Hierna heeft ze 10 jaar lang corporates geadviseerd en bijgestaan op gebied van Zorg, verzuim en pensioen. Bij Floreijn beheert Cindy, sinds januari 2018, administratief de verzekeringscontracten en ondersteunt ze consultants om bij klanten verzekeringsprocessen in te richten rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid. Cindy helpt in het vertalen van klantbehoefte naar (verzekerings)oplossingen, en ondersteunt werkgevers bij opstellen van informatie ten behoeve van OR en werknemers.Cindy is de voortstuwende kracht onder de motorkap, waardoor we vooruit gaan. Zo helpt zij onze klanten en Floreijn om verder te komen.

 Nick

  Mail mij

  LinkedIn

 

Oplossingsgericht, trouw en dienstbaar. Nick van Miltenburg werkt sinds augustus 2019 als relatiebeheerder bij Floreijn binnen het team Zorg en Inkomen. Hij bedient onze klanten voornamelijk vanuit de “binnenkant” en ziet zichzelf als “troubleshooter”. Nick neemt graag de vragen aan met als doel de klanten te ontzorgen en verder te helpen. Snel en accuraat. In zijn vrije tijd doet hij graag aan fitness. Verder kijkt hij graag naar goede films. 

 Theo

  Mail mij

  LinkedIn

Specialist in de collectieve pensioenenmarkt, flexibel en overtuigend. Theo Stam heeft 30 jaar ervaring in de collectieve pensioenmarkt en is een echte specialist op dit gebied. Na 20 jaar bij ING/Nationale Nederlanden te hebben gewerkt besloot hij halverwege 2010 toe te treden tot het hechte team van Floreijn. Theo heeft een sterke “hands on” mentaliteit. Door hard te werken en flexibel te zijn bereikt hij het maximale voor zijn klanten. Zijn grootste kracht is dat hij op een overtuigende maar plezierige wijze pensioenmaterie eenvoudig kan maken. En kan overbrengen op zijn klanten. Binnen Floreijn draagt hij samen met Daan de eindverantwoordelijkheid.

 Ferry

  Mail mij

  LinkedIn

Trouw en slim. Ferry Keehnen is zijn hele werkzame leven al actief in de pensioenmarkt. Adviseren, beheren en implementeren. Gedegen en breed in kennis op gebied van Employee Benefits. Al 20 jaar. Binnen Floreijn adviseert hij over en begeleidt hij in collectieve pensioenregelingen. Ferry werkt hard en toegewijd. Om klanten blij te maken met onze oplossingen. Op rustige én doortastende wijze.

 Maarten

  Mail mij

  LinkedIn

Al tijdens zijn HBO studie heeft het pensioenvak Maarten Reesink enorm geboeid. Het is daarom niet verwonderlijk dat hij na zijn studie direct als pensioenadviseur aan de slag is gegaan. Dat is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden. Maarten heeft ervaring opgedaan bij een grote verzekeraar. Hierdoor weet hij precies wat er zich bij een dergelijke partij achter de schermen afspeelt. Waar is een pensioenuitvoerder goed in? Wat kan er beter? Door zijn jarenlange werkervaring weet Maarten altijd de best passende uitvoerder voor een onderneming te selecteren. Het adviseren en onderhouden van de collectieve pensioenregelingen van bedrijven doet Maarten met veel plezier en enthousiasme!

 Martijn

  Mail mij

  LinkedIn

Sinds begin 2018 werkt Martijn van Alphen bij Floreijn als Senior pensioenadviseur. Het begeleiden van werkgevers in pensioenadviestrajecten zijn hem op het lijf geschreven. In de rol als adviseur is hij sparring partner voor onze klanten. Maar ook het verlengstuk van de werkgever richting Ondernemingsraad en werknemers. Het behalen van de gestelde doelen op HR en financieel vlak voor klanten staat voor hem centraal. Het levendig maken van materie die doorgaans als droog en moeilijk worden ervaren, is nodig om een klant gedegen beslissingen te maken. Al 15 jaar doet Martijn dit vak met veel plezier. In Floreijn heeft Martijn een innovatieve en persoonlijke speler in pensioenland gevonden die elke dag het verschil wil maken voor haar klanten. In zijn vrije tijd is Martijn het liefst aan het windsurfen. De snelheid en het gevoel van vrijheid werken verslavend. Verder is Martijn graag in de natuur. Wandelen,hardlopen of op de mountainbike door het bos.

 Remco

  Mail mij

  LinkedIn

Teamplayer. Zelfstarter en resultaatgericht. Als Directeur Pensioen helpt Remco Reinders bij het verstevigen van klantrelaties en de verdere groei van Floreijn. Al tijdens zijn studie Financial Services Management is hij de pensioenwereld ingerold. Eerst in dienst van een grote verzekeraar, waar Remco bedrijven hielp bij het vinden van passende pensioenoplossingen. De verdieping van zijn pensioenkennis heeft hij opgedaan bij een verzekeringsmakelaar. Hier was hij commercieel verantwoordelijk voor de pensioenuitvoering van beroeps- en ondernemingspensioenfondsen. Deze expertise opgedaan in 10 jaar, gebruikt hij nu om mee te bouwen aan de doorontwikkeling van Floreijn. Hardlopen doet hij niet alleen als hobby, maar ook voor onze klanten.

 Ron

  Mail mij

  LinkedIn

Voor Ron de Groot zijn er geen geheimen meer in de collectieve pensioenmarkt. Hij staat altijd klaar om zijn klanten met raad en daad bij te staan. Ron heeft ruim 30 jaar pensioenervaring en is daardoor multi inzetbaar. Hij is een relatiemanager ‘pur sang’.  Sinds februari 2015 versterkt hij ons team met zijn  ‘handen uit de mouwen’ instelling. Ron doorziet problemen en weet deze snel gestructureerd te ontrafelen en op te lossen.

 Werner

  Mail mij

  LinkedIn

Een professionele aanpak, toewijding en persoonlijke commitment. Deze werkwijze van Werner Bredemeijer staat garant voor een bloeiende samenwerking. Hij heeft na zijn studie Commerciële Economie bij verschillende bedrijven uitgebreide ervaring opgedaan. Vertalen van klantwensen naar kant en klare oplossingen of diensten voor klanten. Op enthousiaste wijze helpt hij bedrijven met het vervullen van hun wensen. Door zijn optimisme heeft hij al vele klanten weten te verbazen met praktische oplossingen. Sinds halverwege 2014 houdt Werner zich bij Floreijn als sales consultant voornamelijk bezig met klanttevredenheid en met bedrijven die Floreijn aan de klantenkring kan toevoegen.

 Jeffrey

  Mail mij

  LinkedIn

Van stille kracht tot stille macht. Jeffrey Herrewijnen is na zijn indiensttreding begin 2016 in korte tijd uitgegroeid tot één van onze steunpilaren op kantoor. Dankzij zijn behendigheid heeft Floreijn in korte tijd een belangrijke efficiencyslag gemaakt. Zowel voor de administratieve verwerking als de inhoudelijke opvolging van collectieve pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidscontracten van onze klanten. Die ene verfijning. Net even slimmer zijn. Jeffrey ziet altijd mogelijkheden om ons en onze klanten te verbazen.

Floreijn Irma

 Irma

  Mail mij

  LinkedIn

Servicegericht, betrokken en enthousiast. Irma van der Doef verzorgt sinds 2010 met veel gedrevenheid de financiële administratie en het office management bij Floreijn. Met accountancy in de basis heeft zij een kleurrijk verleden qua werkervaring. Voornamelijk in het verlengde van de financiële administratie. Irma is zeer servicegericht. En daarbij hebben de wensen van onze klanten, voor haar altijd de hoogste prioriteit. Ze is trots op Floreijn en het feit dat zij deel uit maakt van een hecht team. Sinds haar komst heeft ze Floreijn, enorm zien floreren “en het eind is nog lang niet in zicht!”.

 

 Elisa

  Mail mij

  LinkedIn

Trouw en dienstbaar. Van HR tot financieel adminstratief. En zelfs ondersteunend op gebied van administratief beheer van verzekeringscontracten. Elisa Reeb is van alle markten thuis.

 

 Lonneke

  Mail mij

  LinkedIn

Toegewijd, enthousiast en betrokken. Lonneke Faber is midden in 2014 als facilitair ondersteuner in dienst gekomen bij Floreijn. Zij zorgt ervoor dat alle benodigde middelen om onze klanten adequaat te helpen op voorraad is. Zij bewaakt de uitstraling van de werkplekken en het kantoorpand. Zo kan iedereen prettig werken. Vers gemalen koffie of een goede lunch, bezoekers en gasten voelen zich thuis bij ons. Lonneke heeft ruim 25 jaar ervaring in de zorg. Haar dienstverlenende inslag en toewijding om voor onze medewerkers en onze klanten te zorgen, komt ten volste tot haar recht. Enthousiasme, de inzet en de betrokkenheid van haar collega’s werkt inspirerend en aanstekelijk voor haar.

Laatste nieuws

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Pensioen Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.