floreijn-slider-06-1

Onze mensen

Overtuigend. Initiatief tonend. Het uiten van ambities en overeenkomstig handelen. En trouw blijven aan zichzelf. Dat is wat kenmerkend is voor ons team.

 Daan

Enthousiast, actief en streeft naar perfectie voor onze klanten. Daan Pas houdt van uitdagingen en het beste uit zichzelf en anderen naar boven halen. Dag in dag uit steekt hij met veel plezier en passie al zijn energie in het werk. Alleen het allerbeste voor zijn klanten is goed genoeg. In zijn vrije tijd fietst hij graag een rondje op zijn racefiets of speelt hij een potje tennis. Daan is vanaf de oprichting bij Floreijn betrokken en vanaf 2010 verantwoordelijk voor de afdeling Zorg & Inkomen. Daan op LinkedIn.

Floreijn Cornelis  Cornelis

Passie, expertise, ervaring en betrokkenheid. Zo bereikt Cornelis van den Bosch het beste voor zijn klanten. Hij is al ruim 15 jaar werkzaam op het gebied van collectieve zorgcontracten, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Daarnaast ondersteunt hij bedrijven bij hun gezondheidsmanagement En het risicomanagement omtrent sociale zekerheid. Cornelis is een specialist op zijn vakgebied. Hij heeft ervaring opgedaan bij meerdere advieskantoren en een verzekeraar. Sinds halverwege 2012 is hij het team van Floreijn komen versterken. Cornelis op LinkedIn.

 Stefan   

Stefan Janssen is ons team van zorg & inkomen per april 2016 komen versterken. Als senior consultant heeft hij bij Floreijn de uitdaging aangenomen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Onze klanten profiteren van zijn 10 jaar ervaring op gebied van zorg en inkomen. En het toepassen van kennis en ervaringen op gebied van sociale zekerheid. Stefan op LinkedIn.   

Floreijn Astrid  Astrid

Servicegericht, expertise en passie voor haar vak. Astrid Diepenhorst is sinds juli 2013 werkzaam bij Floreijn binnen het team Zorg en Inkomen. Met 17 jaar ervaring, opgedaan bij Nationale-Nederlanden, maakt zij de administratieve rompslomp van verzekeraars overzichtelijk En eenvoudig voor onze klanten. Klantbelang staat voor haar altijd voorop. Servicegerichtheid en expertise zijn daarbij belangrijke pijlers. Vol passie voor haar vak helpt zij onze klanten. Astrid op LinkedIn.

   Cindy

Cindy van Tuyn is al vroeg in haar carriere aan de slag gegaan bij een verzekeraar op gebied van inkomen. Na nationaal ervaring opgedaan te hebben heeft ze de stap gezet naar internationale employee benefits advisering. Hierna heeft ze 10 jaar lang corporates geadviseerd en bijgestaan op gebied van Zorg, verzuim en pensioen. Bij Floreijn beheert Cindy, sinds januari 2018, administratief de verzekeringscontracten en ondersteunt ze consultants om bij klanten verzekeringsprocessen in te richten rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid. Cindy helpt in het vertalen van klantbehoefte naar (verzekerings)oplossingen, en ondersteunt werkgevers bij opstellen van informatie ten behoeve van OR en werknemers.Cindy is de voortstuwende kracht onder de motorkap, waardoor we vooruit gaan. Zo helpt zij onze klanten en Floreijn om verder te komen.

 

 

 Philip-Jan

Vakman met passie voor pensioen. Hij maakt pensioenen eenvoudig voor zijn klanten. Philip-Jan Reeb is al bijna 30 jaar werkzaam op het gebied van collectieve pensioenregelingen. Hij heeft bij AEGON veel ervaring opgedaan op het gebied van pensioen administraties, offertes, actuariële berekeningen, juridische stukken en pensioen consultancy. Aansluitend is hij binnen ING/Nationale Nederlanden verantwoordelijk geweest voor new business. Als vakman heeft hij aan de basis van Floreijn gestaan. Philip-Jan is een autoriteit op het gebied van collectief pensioen. Pensioen eenvoudig maken en zijn klanten verbazen is zijn doel. Pensioen is zijn passie. En hij is pas tevreden als het hele proces van advies tot en met implementatie geheel is doorlopen. Hij heeft een sterke drive om het beste voor zijn klanten te bereiken. Philip-Jan op LinkedIn.

Floreijn Theo  Theo

Specialist in de collectieve pensioenenmarkt, flexibel en overtuigend. Theo Stam heeft meer dan 25 jaar ervaring in de collectieve pensioenmarkt en is een echte specialist op dit gebied. Na 20 jaar bij ING/Nationale Nederlanden te hebben gewerkt besloot hij halverwege 2010 toe te treden tot het hechte team van Floreijn. Theo heeft een sterke “hands on” mentaliteit. Door hard te werken en flexibel te zijn bereikt hij het maximale voor zijn klanten. Zijn grootste kracht is dat hij op een overtuigende maar plezierige wijze pensioenmaterie eenvoudig kan maken. En kan overbrengen op zijn klanten. Theo op LinkedIn.

 

Floreijn Theo  Ferry

Trouw en slim. Ferry Keehnen is zijn hele werkzame leven al actief in de pensioenmarkt. Adviseren, beheren en implementeren. Gedegen en breed in kennis op gebied van Employee Benefits. Binnen Floreijn adviseert hij over en begeleidt hij in collectieve pensioenregelingen. Ferry werkt hard en toegewijd. Om klanten blij te maken met onze oplossingen. Op rustige én doortastende wijze. Ferry op LinkedIn

 Maarten Reesink  Maarten

Al tijdens zijn HBO studie heeft het pensioenvak Maarten enorm geboeid. Het is daarom niet verwonderlijk dat hij na zijn studie direct als pensioenadviseur aan de slag is gegaan. Dat is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden. Maarten Reesink heeft ervaring opgedaan bij een grote verzekeraar. Hierdoor weet hij precies wat er zich bij een dergelijke partij achter de schermen afspeelt. Waar is een pensioenuitvoerder goed in? Wat kan er beter? Door zijn jarenlange werkervaring weet Maarten altijd de best passende uitvoerder voor een onderneming te selecteren. Het adviseren en onderhouden van de collectieve pensioenregelingen van bedrijven doet Maarten met veel plezier en enthousiasme! Maarten op LinkedIn.

 

   Martijn

Sinds begin 2018 werkt Martijn van Alphen bij Floreijn als Senior pensioenadviseur. Het begeleiden van werkgevers in pensioenadviestrajecten zijn hem op het lijf geschreven. In de rol als adviseur is hij sparring partner voor onze klanten. Maar ook het verlengstuk van de werkgever richting Ondernemingsraad en werknemers. Het behalen van de gestelde doelen op HR en financieel vlak voor klanten staat voor hem centraal. Het levendig maken van materie die doorgaans als droog en moeilijk worden ervaren, is nodig om een klant gedegen beslissingen te maken. Ruim 13 jaar doet Martijndit vak met veel plezier. In Floreijn heeft Martijn een innovatieve en persoonlijke speler in pensioenland gevonden die elke dag het verschil wil maken voor haar klanten. In zijn vrije tijd is Martijn het liefst aan het windsurfen. De snelheid en het gevoel van vrijheid werken verslavend. Verder is Martijn graag in de natuur. Wandelen,hardlopen of op de mountainbike door het bos. Martijn op LinkedIn.

Floreijn Lex  Lex

Flexibiliteit, snelle reactietijd en enthousiast. Lex Koelewijn is halverwege 2014 het team van Floreijn komen versterken. In de 6 jaar voorafgaand heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van pensioen. Lex voert voor onze klanten de administratieve mutaties en controles uit op gebied van pensioenen. Verder ondersteunt hij met offerteaanvragen, het maken van vergelijkingen en het leveren van advies. Op enthousiaste wijze werkt Lex hard voor onze klanten. Lex op LinkedIn.

 Remco

Teamplayer. Zelfstarter en resultaatgericht. Als Directeur Pensioen helpt Remco Reinders bij het verstevigen van klantrelaties en de verdere groei van Floreijn. Al tijdens zijn studie Financial Services Management is hij de pensioenwereld ingerold. Eerst in dienst van een grote verzekeraar, waar Remco bedrijven hielp bij het vinden van passende pensioenoplossingen. De verdieping van zijn pensioenkennis heeft hij opgedaan bij een verzekeringsmakelaar. Hier was hij commercieel verantwoordelijk voor de pensioenuitvoering van beroeps- en ondernemingspensioenfondsen. Deze expertise, gebruikt hij nu om mee te bouwen aan de doorontwikkeling van Floreijn. Hardlopen doet hij niet alleen als hobby, maar ook voor onze klanten. Remco op LinkedIn.

Ron  Ron

Voor Ron de Groot zijn er geen geheimen meer in de collectieve pensioenmarkt. Hij staat altijd klaar om zijn klanten met raad en daad bij te staan. Ron heeft bijna 30 jaar pensioenervaring en is daardoor multi inzetbaar. Hij is een relatiemanager ‘pur sang’.  Sinds februari 2015 versterkt hij ons team met zijn  ‘handen uit de mouwen’ instelling. Ron doorziet problemen en weet deze snel gestructureerd te ontrafelen en op te lossen. Ron op LinkedIn.

Floreijn Werner  Werner

Een professionele aanpak, toewijding en persoonlijke commitment. Deze werkwijze van Werner Bredemeijer staat garant voor een bloeiende samenwerking. Hij heeft na zijn studie Commerciële Economie bij verschillende bedrijven uitgebreide ervaring opgedaan. Vertalen van klantwensen naar kant en klare oplossingen of diensten voor klanten. Op enthousiaste wijze helpt hij bedrijven met het vervullen van hun wensen. Door zijn optimisme heeft hij al vele klanten weten te verbazen met praktische oplossingen. Sinds halverwege 2014 houdt Werner zich bij Floreijn als sales consultant voornamelijk bezig met klanttevredenheid en met bedrijven die Floreijn aan de klantenkring kan toevoegen. Werner op LinkedIn.

      Jeffrey

Van stille kracht tot stille macht. Jeffrey Herrewijnen is na zijn indiensttreding begin 2016 in korte tijd uitgegroeid tot één van onze steunpilaren op kantoor. Dankzij zijn behendigheid heeft Floreijn in korte tijd een belangrijke efficiencyslag gemaakt. Zowel voor de administratieve verwerking als de inhoudelijke opvolging van collectieve pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidscontracten van onze klanten. Die ene verfijning. Net even slimmer zijn. Jeffrey ziet altijd mogelijkheden om ons en onze klanten te verbazen. Jeffrey op LinkedIn.   

Floreijn Irma  Irma

Servicegericht, betrokken en enthousiast. Irma van Polanen Petel verzorgt sinds begin 2012 met veel gedrevenheid de financiële administratie en het office management bij Floreijn. Met accountancy in de basis heeft zij een kleurrijk verleden qua werkervaring. Voornamelijk in het verlengde van de financiële administratie. Irma is zeer servicegericht. En daarbij hebben de wensen van onze klanten, voor haar altijd de hoogste prioriteit. Ze is trots op Floreijn en het feit dat zij deel uit maakt van een hecht team. Sinds haar komst heeft ze Floreijn, enorm zien floreren “en het eind is nog lang niet in zicht!”. Irma op LinkedIn.

Floreijn Lonneke  Lonneke

Toegewijd, enthousiast en betrokken. Lonneke Faber is midden in 2014 als facilitair ondersteuner in dienst gekomen bij Floreijn. Zij zorgt ervoor dat alle benodigde middelen om onze klanten adequaat te helpen op voorraad is. Zij bewaakt de uitstraling van de werkplekken en het kantoorpand. Zo kan iedereen prettig werken. Vers gemalen koffie of een goede lunch, bezoekers en gasten voelen zich thuis bij ons. Lonneke heeft ruim 25 jaar ervaring in de zorg. Haar dienstverlenende inslag en toewijding om voor onze medewerkers en onze klanten te zorgen, komt ten volste tot haar recht. Enthousiasme, de inzet en de betrokkenheid van haar collega’s werkt inspirerend en aanstekelijk voor haar.

Laatste nieuws

  • 21-05-2019

    Wetsvoorstel Payrolling en pensioen

    De Eerste Kamer behandelt op dit moment de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab). Deze wet zou per 1 januari 2020 in werking worden gesteld. Op dit moment lijkt het erop dat de invoering van de adequate pensioenregeling wordt uitgesteld tot 1 januari 2021.

  • 09-05-2019

    WGA instroom: controleer uw gegevens

    Half mei ontvangt u van het UWV de brief met WGA-instroomcijfers van 2018. In deze brief vindt u het landelijke instroomcijfer en het instroomcijfer van de sector waarin uw organisatie is ingedeeld.

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.