floreijn-slider-11-1
floreijn-slider-05-2
floreijn-slider-12

Over Floreijn

Klantbetekenis
Floreijn gelooft in vakmanschap. In eenvoud. In klantbetekenis. Jouw verwachtingen overtreffen. En daardoor zelf groeien. Sinds onze oprichting in 2007 doen wij maar één ding: onze klanten zo bedienen dat ze graag zaken met ons doen.
Wij leveren maatwerk oplossingen aan ruim 130 werkgevers. Op het gebied van verzekerbare pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidsregelingen.

Onze klanten
Wij hebben uiteenlopende klanten. Vanaf zo’n 5 werknemers tot en met beursgenoteerde werkgevers. Allemaal hebben zij de afgelopen jaren een bewuste keuze gemaakt: Zaken doen met Floreijn. Op een heel andere manier dan dat zij daarvoor gewend waren.

Oplossen en doen verwonderen
Op ons vakgebied, kennen wij de problemen van onze klant. Wij lossen deze op. Alsof het onze eigen problemen zijn. Oplossingen ontwerpen en aanbieden die van betekenis zijn voor u als werkgever. In één woord klantbetekenis. Door mee te denken, te voelen en te luisteren. Dat is onze toegevoegde waarde.
Onze klanten keer op keer verwonderen. Dat betekent verwachtingen overtreffen. Onze klanten waarderen onze adviezen en diensten gemiddeld met een 9. Daar doen we het voor.

Strategische samenwerking
Sinds begin 2017 heeft Söderberg & Partners een belang in Floreijn. S&P is een toonaangevende onafhankelijke adviseur en provider van verzekeringen, beleggingen en aanverwante financiële producten in Scandinavië. Er werken ruim 1.400 mensen. Deze strategische samenwerking geeft ons een unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse markt verder te versterken en te ontwikkelen.

Onze cultuur
Floreijn. Ooit begonnen als adviesbedrijf die het écht anders wilde doen. Nu dwingen we respect af bij grote adviesbedrijven. En maken kribbig.
Stap voor stap hebben wij mooie klanten aan ons weten te binden. Door een snelle reactietijd. Helder en praktisch advies. Begrijpelijke taal. Klantbetekenis. Een hecht team. Hard werkend en flexibel. Enthousiast en toegewijd. Trouw en betrouwbaar. Dat is Floreijn.

Laatste nieuws

  • 03-01-2019

    Wat gaat u doen met uw WGA risico per 1-1-2020?

    Binnen de WIA (Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen) hebben de afgelopen jaren de veranderingen elkaar in een rap tempo opgevolgd. Vanaf 1 januari 2014 betaalt u een extra premie voor de WGA-Flex via de gedifferentieerde premie. En per 1 januari 2017 is het risico van WGA-Vast en WGA-Flex samengevoegd. Dit houdt in dat u voor beide onderdelen eigen risicodrager bent of verzekerd bent bij het UWV. De meeste werkgevers hebben een nieuw 3-jarig contract gesloten met een verzekeraar / uitvoerder als ze eigenrisicodrager zijn gebleven of geworden. Per 1-1-2020 staat u dus weer voor de keuze om eigen risicodrager te worden.

  • 02-01-2019

    Consolidatie pensioensector zet onverminderd door

    De daling van het aantal pensioenfondsen zet gestaag door. Het aantal fondsen is van ruim 1000 in 1998 verminderd naar 240 nu. Bij het kiezen van een overnemende pensioenuitvoerder moet een liquiderend fonds goed rekening houden met de aanleiding van de liquidatie.

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.