floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11

Zorg & Preventie

Door de steeds meer toenemende privatisering van de sociale zekerheid, is het voor werkgevers belangrijk dat werknemers gezond en inzetbaar blijven. De overheid legt steeds meer (financiële) verantwoordelijkheden neer bij de werkgever. Denk hierbij aan de werkgeversheffing Zorgverzekeringwet, loondoorbetaling bij ziekte, Werkhervattingskas Ziektewet en WGA.
Dat vraagt om een slimme aanpak om je werknemers zo gezond en vitaal mogelijk te houden. Als een werknemer toch ziek wordt, dan moet je de juiste middelen inzetten om de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Benutten van zorgverzekering
Een goede collectieve zorgverzekering is een belangrijk onderdeel binnen het gezondheidsbeleid van de werkgever. Het is méér dan alleen een goede korting voor werknemers. Wij helpen je om de collectieve zorgverzekering optimaal te benutten en te integreren in jouw gezondheidsbeleid.

Wat wij doen

 • Jaarlijks marktonderzoek
  Om ervoor te zorgen dat je altijd de beste oplossing hebt, houden wij jaarlijks je collectieve zorgcontract tegen het licht. Wij maken de prijsverschillen en dekkingen tussen zorgverzekeraars inzichtelijk, zodat jouw werknemers een goede keuze kunnen maken. Hierbij adviseren wij ook welke voordelen de zorgverzekering biedt voor jouw als werkgever.
 • Communicatie
  Werknemers die nog niet deelnemen, hebben jaarlijks de mogelijkheid om over te stappen naar de collectieve zorgverzekering. Promotie helpt om zoveel mogelijk werknemers te laten deelnemen Hiervoor maken wij een op maat gemaakt communicatieplan.
 • Preventie en re-integratie
  Wij adviseren je om de collectieve zorgverzekering zo optimaal mogelijk te benutten op gebied van jouw gezondheidsbeleid (zoals preventie en interventies). Door onze inhoudelijke kennis, adviseren wij je over de mogelijkheden van het zorgcollectief op het gebied van preventie en interventies. Verder benutten wij voor werkgevers de extra dienstverlening die zorgverzekeraars bieden.

Onze doelstelling is om de bedrijfszorgdiensten van de betrokken zorgverzekeraar(s) af te stemmen op de wensen van de werkgever.

Jouw voordelen

 • Effectieve inzet draagt bij aan duurzame inzetbaarheid van je werknemers.
 • Inkoopvoordelen voor de werkgever en de werknemer.
 • Grip op je kosten van werknemers op gebied van verzuim en uitval.
 • Effectieve behandeling en re-integratie bij uitval.
 • Schade beperken en financiële bijdragen ten behoeve van preventie en re-integratie.
 • Voortdurend op de hoogte van relevante ontwikkelingen op gebied van zorg en sociale wetgeving.
 • Goed werkgeverschap.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak.

Laatste nieuws

 • 20-09-2018

  Prinsjesdag 2018: Vertrouwen in de toekomst

  In zijn Troonrede gaf Koning Willem-Alexander onder meer aan dat de economie in 2019 voor het zesde jaar op rij groeit. En dat de werkloosheid daalt naar een historisch laag niveau van 3,5 procent. Meer mensen moeten concreet merken dat het goed gaat: thuis, op het werk en in de wijk. Volgend jaar verbetert de koopkracht voor bijna iedereen. Lees hier een selectie van hoofdlijnen van de voorstellen die het kabinet op Prinsjesdag presenteerde.

 • 14-09-2018

  De gevolgen van de stijgende pensioenrichtleeftijd

  De pensioenrichtleeftijd is per 1 januari 2018 naar 68 jaar gegaan vanwege de gestegen levensverwachting. Deze fiscale pensioenleeftijd is van belang voor het aanvullend pensioen dat werknemers bij u als werkgever opbouwen. Doordat de AOW-gerechtigde leeftijd momenteel 66 jaar is, dreigt een pensioengat.

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.