floreijn-slider-01

Rekentool

De Rekentool van Floreijn helpt u bij het budgetteren van de werkgeverslast. Voorspellen van de pensioenkosten. En doorrekenen tot op werknemersniveau. Eenvoudig de verwerking van de pensioenadministratie van uw verzekeraar controleren. Allemaal mogelijk met de Rekentool. Verfrissend eenvoudig en zorgeloos.

Wat bieden wij?
Floreijn levert een op maat gemaakte rekentool. Hiermee berekent u zelf de te verwachten pensioenpremies en de bijbehorende eigen bijdrage van de werknemers. Ongeacht of u voor uw werknemers een eindloon-, middelloon of beschikbare premieregeling heeft.
De Rekentool is een aanvulling op de dienstverlening van uw huidige pensioenadviseur of tussenpersoon. Uw voordelen zijn:

  • met de Rekentool kunt u (jaarlijks) nauwgezet de werkgeverslast budgetteren;
  • de Rekentool is een aanvullende oplossing op de huidige pensioenadviseur of tussenpersoon;
  • hoe ingewikkeld de pensioenregeling ook is, de Rekentool kan iedere regeling aan. Ook combinaties van regelingen;
  • de Rekentool is een éénmalige geringe investering. U bespaart veel geld doordat prognoses bijzonder eenvoudig worden. Verder kunt u controles direct uitvoeren en fouten die bij de pensioenverzekeraar worden gemaakt direct zichtbaar maken.

Wij maken de Rekentool op maat. Dit doen wij op basis van de huidig gemaakte pensioenafspraken voor het gehele werknemersbestand van de klant. Het is mogelijk om op abonnementsbasis een jaarlijkse update van de Rekentool te ontvangen. Nieuwe franchises, maximumbedragen en andere eenvoudige veranderingen passen wij hierbij standaard aan.

Grotere aanpassingen zoals de wijziging van de pensioenregeling en/of nieuwe (verzekerings) tarieven zullen op maat gemaakt moeten worden. Voor deze aanpassingen geldt uiteraard een gereduceerd tarief.

Voor wie?
Iedere onderneming vanaf 75 medewerkers met een eigen pensioenregeling bij een verzekeraar valt binnen de gebruikersgroep van de Rekentool.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Laatste nieuws

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.