floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11

Personeelsmobiliteit & Duurzame inzetbaarheid

Wij moeten steeds langer doorwerken. Niet iedereen kan dat (meer) in zijn huidige functie. Voor zowel werkgever als werknemer kan dit leiden tot problemen.

Duurzame inzetbaarheid
Wij helpen u bij het invullen van uw beleid rondom duurzame inzetbaarheid van oudere werknemers. Pas als een werknemer ontdekt dat een wijziging financieel aantrekkelijk is, komt hij in beweging. Daarnaast helpt 'financieel inzicht' de werknemers om vitaler de laatste werkbare jaren te volbrengen.

Totaal Financieel Inzicht
Floreijn is partner van Comminz. Hiermee bieden wij uw werknemers door een gesprek inzicht, rondom de vijf pijlers van pensioen, in hun persoonlijke financiële situatie na pensionering. Dat kan bij u op kantoor of bij de werknemer thuis.

In het persoonlijk Totaal Financieel Inzicht gesprek met uw werknemer maken wij met elkaar een rapport voor de werknemer. Hierbij kijken wij niet alleen naar de gegevens van de werknemer, maar ook van de eventuele partner.

Onafhankelijk
Wij hebben geen belang bij het sluiten van verzekeringen en/of financiële producten. Hiermee borgen wij onze onafhankelijkheid. Uw werknemers krijgen een duidelijk rapport met daarin hun inkomen nú en later, zowel bruto als netto. Zo weten zij precies waar ze aan toe zijn.

Win-win
Totaal Financieel inzicht zorgt ervoor dat uw werknemers inzicht krijgen in de financiële gevolgen als zij bijvoorbeeld kiezen voor:

  • deeltijdarbeid en deeltijdpensioen;
  • eerder stoppen met werken;
  • demotie;
  • seniorenregelingen;
  • vertrekarrangementen;
  • pensioenveranderingen.

VoorbeeldUw oudere werknemer besluit na het inzicht gesprek om eerder te stoppen met werken. Als werkgever speelt u daar vervolgens op in door werknemers door te schuiven en/of nieuw aan te nemen. Zo vergroot u de personeelsmobiliteit. En bespaart u aan loonkosten van deze oudere werknemer. Kortom, een win-win situatie.

Kom in beweging
De kosten van een Totaal Financieel Inzicht bedragen 600 euro per medewerker (genoemd bedrag is exclusief BTW en reiskostenvergoeding). Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak: 088 350 60 00 of info@floreijn.nl.

 

Laatste nieuws

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.