floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11
22-12-2015

Ruim 1/3 van de Nederlanders bezig met zorgverzekering

Nederlanders kunnen nog tot 31 december wisselen van zorgverzekeraar. 7.5% van de verzekerden maakt van deze mogelijkheid gebruik. Daarnaast zegt 9.5% hun huidige zorgverzekering te wijzigen. De rest van de Nederlanders laat alles zoals het nu is (64%) of weet het (nog) niet (19%). Dit blijkt uit recent gepubliceerde cijfers van onderzoeksbureau Ipsos. 

Oriënteren
Uit dit onderzoek bleek dat de helft van alle Nederlanders de afgelopen 5 jaar tenminste één keer van zorgverzekeraar wisselde . 24% wisselde in deze periode zelfs twee of meer keer. Prijs, kwaliteit en soorten vergoeding zijn leidend in de keuze voor een specifieke verzekering. De meeste mensen maken gebruik van internet om zich te oriënteren op zorgverzekeringen. 59% bezoekt de websites van de diverse zorgverzekeraars. Daarnaast bezoekt 60% de zogenaamde vergelijkingswebsites. 44% van de verzekerden laat hun keuze beïnvloeden door familie en/of vrienden.

Verantwoording
Het onderzoek door Ipsos is online uitgevoerd onder een representatieve steekproef van circa 1.000 Nederlanders per meting.

Aantrekkelijk aanbod
Samen met zorgverzekeraar VGZ, heeft Floreijn een aantrekkelijk collectief zorgcontract samengesteld speciaal gericht op werknemers voor het midden- en klein bedrijf. 

10% korting op de basis- en aanvullende verzekering, inclusief extra hoge vergoeding voor fysiotherapie
Floreijn heeft een zeer gunstige en passende zorgverzekering ontwikkeld. Uitgaande van prijs, kwaliteit en zorgbehoeften. Bovenop een mooie korting voor uw werknemers, ook extra ruime vergoeding voor o.a. fysiotherapie.

Goed voor u, uw gezin en uw collega's. Klik hier voor de flyer in PDF voor meer informatie. En om te verspreiden binnen uw bedrijf. Of hier voor de begeleidende tekst of webpagina om naar te verwijzen. 

Wilt u direct uw zorgverzekering afsluiten ga dan naar www.vgz.nl/floreijn.

Ook interessant

  • 28-02-2019

    Eigenrisicodragerschap vóór 1 april aanvragen of opzeggen

    Als een werkgever per 1 juli eigenrisicodrager wil zijn voor de WGA of ZW, moet hij de aanvraag uiterlijk 1 april gedaan hebben. Een eigenrisicodrager betaalt minder premies werknemersverzekeringen, maar riskeert dat hij maximaal tien jaar het loon van zieke en arbeidsongeschikte werknemers moet betalen.

  • 07-02-2019

    Kabinet werkt verder aan nieuw pensioenstelsel

    Hervorming van het pensioenstelsel is noodzakelijk. Daarom wordt de komende maanden verder gewerkt aan een nieuw pensioenstelsel. Dat moet robuuster en persoonlijker zijn en ook beter passen bij de moderne arbeidsmarkt. 

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.