floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11
22-12-2015

Ruim 1/3 van de Nederlanders bezig met zorgverzekering

Nederlanders kunnen nog tot 31 december wisselen van zorgverzekeraar. 7.5% van de verzekerden maakt van deze mogelijkheid gebruik. Daarnaast zegt 9.5% hun huidige zorgverzekering te wijzigen. De rest van de Nederlanders laat alles zoals het nu is (64%) of weet het (nog) niet (19%). Dit blijkt uit recent gepubliceerde cijfers van onderzoeksbureau Ipsos. 

Oriënteren
Uit dit onderzoek bleek dat de helft van alle Nederlanders de afgelopen 5 jaar tenminste één keer van zorgverzekeraar wisselde . 24% wisselde in deze periode zelfs twee of meer keer. Prijs, kwaliteit en soorten vergoeding zijn leidend in de keuze voor een specifieke verzekering. De meeste mensen maken gebruik van internet om zich te oriënteren op zorgverzekeringen. 59% bezoekt de websites van de diverse zorgverzekeraars. Daarnaast bezoekt 60% de zogenaamde vergelijkingswebsites. 44% van de verzekerden laat hun keuze beïnvloeden door familie en/of vrienden.

Verantwoording
Het onderzoek door Ipsos is online uitgevoerd onder een representatieve steekproef van circa 1.000 Nederlanders per meting.

Aantrekkelijk aanbod
Samen met zorgverzekeraar VGZ, heeft Floreijn een aantrekkelijk collectief zorgcontract samengesteld speciaal gericht op werknemers voor het midden- en klein bedrijf. 

10% korting op de basis- en aanvullende verzekering, inclusief extra hoge vergoeding voor fysiotherapie
Floreijn heeft een zeer gunstige en passende zorgverzekering ontwikkeld. Uitgaande van prijs, kwaliteit en zorgbehoeften. Bovenop een mooie korting voor uw werknemers, ook extra ruime vergoeding voor o.a. fysiotherapie.

Goed voor u, uw gezin en uw collega's. Klik hier voor de flyer in PDF voor meer informatie. En om te verspreiden binnen uw bedrijf. Of hier voor de begeleidende tekst of webpagina om naar te verwijzen. 

Wilt u direct uw zorgverzekering afsluiten ga dan naar www.vgz.nl/floreijn.

Ook interessant

 • 05-12-2018

  Wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers?

  December is de maand waarin zorgverzekeraars via allerlei media je proberen te verleiden om over te stappen. De concurrentiestrijd is hevig. En de nadruk ligt veelal op prijs en dekkingen. Maar wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers? Alles, als je verzuim wilt terugdringen, budget wilt voor preventie en zorgkosten wilt ontdubbelen.

 • 20-09-2018

  Prinsjesdag 2018: Vertrouwen in de toekomst

  In zijn Troonrede gaf Koning Willem-Alexander onder meer aan dat de economie in 2019 voor het zesde jaar op rij groeit. En dat de werkloosheid daalt naar een historisch laag niveau van 3,5 procent. Meer mensen moeten concreet merken dat het goed gaat: thuis, op het werk en in de wijk. Volgend jaar verbetert de koopkracht voor bijna iedereen. Lees hier een selectie van hoofdlijnen van de voorstellen die het kabinet op Prinsjesdag presenteerde.

   

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.