floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11
07-12-2018

Profiteer van 10% korting op je zorgverzekering

Floreijn is onder andere actief op de markt van collectieve zorgverzekeringen. Wij hebben een zeer mooi en voordelig collectief zorgcontract voor het MKB samengesteld. Deze kan je aanbieden aan je werknemers en hun partners/kinderen.

Zorgcollectief voor MKB
Grote werkgevers hebben voor hun werknemers veelal een interessante collectieve zorgverzekering afgesloten met een zorgverzekeraar. Hierdoor profiteren deze werknemers van een hoge korting en vaak uitgebreide dekkingen. Voor het midden- en klein bedrijf is het veel lastiger zo’n interessant collectief zorgcontract af te sluiten voor werknemers. Daarom hebben wij, samen met zorgverzekeraar VGZ, een aantrekkelijk collectief zorgcontract samengesteld speciaal gericht op werknemers voor het midden- en klein bedrijf. Met ons collectief zorgcontract kunnen jullie medewerkers nu ook profiteren van hoge kortingen (10% op basis en aanvullend) en gratis extra ruime dekking voor o.a. fysio (in Beter en Best).

Waarom?
Dit collectief zorgcontract kost je als werkgever niks. Door dit gratis te faciliteren aan je werknemers, zijn zij goedkoper uit en veelal nog beter verzekerd ook. Hierdoor zal een medewerker bij uitval eerder gebruik kunnen maken van hun zorgverzekering en daardoor dus ook weer eerder aan het werk kunnen. Zo bespaar jij als werkgever weer op je verzuimkosten. Voor bedrijven met >50 werknemers kunnen wij zonder extra kosten een eigen landingspagina laten opmaken bij VGZ.

Onderstaande tekst kan je gebruiken om te verspreiden onder je werknemers:

Kies jij ook voor VGZ?

Als medewerker wordt er soms veel van jou gevraagd, fysiek en mentaal. Een passende zorgverzekering is daarom extra belangrijk. Via Floreijn krijg je 10% korting bij VGZ en kun je profiteren van ruime vergoedingen voor fysiotherapie en mindfulness, en van handige services, zoals gratis apps en workshops.

VGZ vindt dat medewerkers de nodige aandacht verdienen. Daarom ontvang je bij VGZ vele extra's, zoals:

 • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, tandzorg en mindfulness
 • VGZ Zorg app: declareer binnen 10 seconden
 • Collectiviteitskorting voor het hele gezin
 • Tips en tools voor gezond leven
 • Gratis deelname aan regionale workshops zoals Mentale Veerkracht

Wil je ook profiteren van deze voordelen?
Kies ook voor Floreijn en VGZ en ontdek alle voordelen. Je bent al verzekerd vanaf €108,85 per maand. Bereken je premie.

Vragen?
Heb je als werkgever vragen over dit zorgcollectief voor uw werknemers? Neem dan contact met ons op.
Ben je werknemer en heb je vragen? Neem dan contact op met VGZ Klantenservice: 0900-0750. Gebruik hierbij ons collectiviteitsnummer 14862 als referentienummer.

 

Ook interessant

 • 05-12-2018

  Wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers?

  December is de maand waarin zorgverzekeraars via allerlei media je proberen te verleiden om over te stappen. De concurrentiestrijd is hevig. En de nadruk ligt veelal op prijs en dekkingen. Maar wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers? Alles, als je verzuim wilt terugdringen, budget wilt voor preventie en zorgkosten wilt ontdubbelen.

 • 20-09-2018

  Prinsjesdag 2018: Vertrouwen in de toekomst

  In zijn Troonrede gaf Koning Willem-Alexander onder meer aan dat de economie in 2019 voor het zesde jaar op rij groeit. En dat de werkloosheid daalt naar een historisch laag niveau van 3,5 procent. Meer mensen moeten concreet merken dat het goed gaat: thuis, op het werk en in de wijk. Volgend jaar verbetert de koopkracht voor bijna iedereen. Lees hier een selectie van hoofdlijnen van de voorstellen die het kabinet op Prinsjesdag presenteerde.

   

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.