floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11
26-04-2018

Portaltrainingen succesvol

Veel van onze klanten hebben inmiddels een portaltraining gekregen van onze dochteronderneming Juist!.

Werknemers zien er tegenop zich te verdiepen in hun pensioensituatie. Een portaltraining van Juist! helpt ze bij het zetten van de eerste stappen. Werknemers die een training van een uur volgen leren hoe het portaal van hun pensioenuitvoerder werkt. Ze krijgen inzicht en merken dat ze zelf regie kunnen nemen.

Om pensioencommunicatie op een nog hoger niveau te zetten, maken de portaltrainingen onder andere sinds dit jaar onderdeel uit van de dienstverlening van de pensioenuitvoerder LifeSight. Lees hier het interview 'Inzicht leidt tot opluchting' met Peter van Klaveren, directeur van Juist!, over deze dienstverlening en de samenwerking.

In 2017 was de portaltraining in het nieuws met een uitgebreide reportage in het FD. Hier kunt u het nieuwsartikel lezen.

Geinteresseerd in een portal training? Neem contact met Juist! op voor meer informatie. Ook als u (nog) geen klant bent bij Floreijn helpt Juist! u graag verder.

Bron: Floreijn

Ook interessant

 • 05-12-2018

  Wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers?

  December is de maand waarin zorgverzekeraars via allerlei media je proberen te verleiden om over te stappen. De concurrentiestrijd is hevig. En de nadruk ligt veelal op prijs en dekkingen. Maar wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers? Alles, als je verzuim wilt terugdringen, budget wilt voor preventie en zorgkosten wilt ontdubbelen.

 • 20-09-2018

  Prinsjesdag 2018: Vertrouwen in de toekomst

  In zijn Troonrede gaf Koning Willem-Alexander onder meer aan dat de economie in 2019 voor het zesde jaar op rij groeit. En dat de werkloosheid daalt naar een historisch laag niveau van 3,5 procent. Meer mensen moeten concreet merken dat het goed gaat: thuis, op het werk en in de wijk. Volgend jaar verbetert de koopkracht voor bijna iedereen. Lees hier een selectie van hoofdlijnen van de voorstellen die het kabinet op Prinsjesdag presenteerde.

   

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.