m-p-linkedin
28-10-2015

MijnPensioenoverzicht.nl vernieuwd: campagne van start

Deze week start de Stichting Pensioenregister met de landelijke campagne ‘Even snel je pensioen checken? Wel zo makkelijk!’, die is gericht op het grote publiek. 

De website www.mijnpensioenoverzicht.nl, waar bezoekers op een gemakkelijke manier informatie over hun pensioen vinden, is namelijk uitgebreid met allerlei nieuwe opties.

Nieuwe opties www.mijnpensioenoverzicht.nl
Op de vernieuwde website kunnen bezoekers aan de hand van een persoonlijke tijdslijn in één overzicht al hun AOW en pensioen in netto maandbedragen zien. Vanuit dit overzicht kan een bezoeker zich stap-voor-stap verdiepen in zijn pensioen. Snel wordt inzichtelijk welke veranderingen in de privé- en werksituatie (zoals een scheiding of het wisselen van baan) van invloed kunnen zijn op de hoogte van het eigen pensioen. Bovendien kan een bezoekers de vergelijking maken tussen zijn huidige inkomen en het inkomen van later. Daarnaast hij samen met zijn eigen partner inloggen en het gezamenlijk pensioen bekijken.

De campagne benadert potentiële bezoekers van Mijnpensioenoverzicht.nl in twee stappen: de eerste stap laat weten dat je pensioen checken op www.mijnpensioenoverzicht.nl helemaal niet moeilijk is. De tweede stap motiveert mensen om met hun DigiD in te loggen en hun inkomen voor later te checken.

Pensioen koppelen aan de dagelijkse dingen van nu
Om een breed publiek te bereiken is gekozen voor een mix van middelen: radiospots, abri’s en online banners. Door mensen te prikkelen met ‘dingen die moeilijker zijn dan je pensioen checken’ koppelt de campagne herkenbare dagelijkse zaken aan pensioen. Het gemak waarmee je even je pensioen checkt wordt hierdoor nog duidelijker. Zo is ‘last-minute een oppas vinden’ moeilijker dan even snel je pensioen checken op Mijnpensioenoverzicht.nl.

De campagne wil vooral mensen in de leeftijdsgroepen 20-30 jaar en 30-50 jaar stimuleren om eens een kijkje te nemen. Zij hebben nog veel jaren voor zich en kunnen als het nodig is langer bijsparen.


Bron: Stichting Pensioenregister

Ook interessant

  • 08-10-2019

    Söderberg & Partners verwerft aanmerkelijk belang in RIVEZ

    Söderberg & Partners heeft een aanmerkelijk belang genomen in RIVEZ Assurantiën & Risicobeheer. Het Zweedse bedrijf zet hiermee haar strategische expansie in Nederland voort.

  • 09-07-2019

    Floreijn lanceert Flow

    Floreijn introduceert Flow, als toevoeging op de huidige marktvergelijking van pensioenuitvoering. Naast de harde factoren van geoffreerde premie, dekking, voorwaarden maakt Flow de zachtere kant van pensioenuitvoering zichtbaar.

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Pensioen Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.