floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11
28-10-2015

MijnPensioenoverzicht.nl vernieuwd: campagne van start

Deze week start de Stichting Pensioenregister met de landelijke campagne ‘Even snel je pensioen checken? Wel zo makkelijk!’, die is gericht op het grote publiek. 

De website www.mijnpensioenoverzicht.nl, waar bezoekers op een gemakkelijke manier informatie over hun pensioen vinden, is namelijk uitgebreid met allerlei nieuwe opties.

Nieuwe opties www.mijnpensioenoverzicht.nl
Op de vernieuwde website kunnen bezoekers aan de hand van een persoonlijke tijdslijn in één overzicht al hun AOW en pensioen in netto maandbedragen zien. Vanuit dit overzicht kan een bezoeker zich stap-voor-stap verdiepen in zijn pensioen. Snel wordt inzichtelijk welke veranderingen in de privé- en werksituatie (zoals een scheiding of het wisselen van baan) van invloed kunnen zijn op de hoogte van het eigen pensioen. Bovendien kan een bezoekers de vergelijking maken tussen zijn huidige inkomen en het inkomen van later. Daarnaast hij samen met zijn eigen partner inloggen en het gezamenlijk pensioen bekijken.

De campagne benadert potentiële bezoekers van Mijnpensioenoverzicht.nl in twee stappen: de eerste stap laat weten dat je pensioen checken op www.mijnpensioenoverzicht.nl helemaal niet moeilijk is. De tweede stap motiveert mensen om met hun DigiD in te loggen en hun inkomen voor later te checken.

Pensioen koppelen aan de dagelijkse dingen van nu
Om een breed publiek te bereiken is gekozen voor een mix van middelen: radiospots, abri’s en online banners. Door mensen te prikkelen met ‘dingen die moeilijker zijn dan je pensioen checken’ koppelt de campagne herkenbare dagelijkse zaken aan pensioen. Het gemak waarmee je even je pensioen checkt wordt hierdoor nog duidelijker. Zo is ‘last-minute een oppas vinden’ moeilijker dan even snel je pensioen checken op Mijnpensioenoverzicht.nl.

De campagne wil vooral mensen in de leeftijdsgroepen 20-30 jaar en 30-50 jaar stimuleren om eens een kijkje te nemen. Zij hebben nog veel jaren voor zich en kunnen als het nodig is langer bijsparen.


Bron: Stichting Pensioenregister

Ook interessant

 • 05-12-2018

  Wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers?

  December is de maand waarin zorgverzekeraars via allerlei media je proberen te verleiden om over te stappen. De concurrentiestrijd is hevig. En de nadruk ligt veelal op prijs en dekkingen. Maar wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers? Alles, als je verzuim wilt terugdringen, budget wilt voor preventie en zorgkosten wilt ontdubbelen.

 • 20-09-2018

  Prinsjesdag 2018: Vertrouwen in de toekomst

  In zijn Troonrede gaf Koning Willem-Alexander onder meer aan dat de economie in 2019 voor het zesde jaar op rij groeit. En dat de werkloosheid daalt naar een historisch laag niveau van 3,5 procent. Meer mensen moeten concreet merken dat het goed gaat: thuis, op het werk en in de wijk. Volgend jaar verbetert de koopkracht voor bijna iedereen. Lees hier een selectie van hoofdlijnen van de voorstellen die het kabinet op Prinsjesdag presenteerde.

   

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.