floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11
02-11-2018

Global Mobility Compliance

Boxx, Floreijn en Pallas Advocaten nodigen werkgevers met internationale werknemers van harte uit om deel te nemen aan #GlobalMobilityTalks. Hierin bespreken wij trending topics die gerelateerd zijn aan International Employment.

Praktijkcases
Aan de hand van twee praktijkcases brengen wij u op de hoogte van alle aspecten van belastingen, immigratie, arbeidsrecht, sociale zekerheid en internationale verzekeringen. Met deze twee praktijkgevallen waarbij internationale werknemers betrokken zijn, zullen we de risico's voor zowel de werkgever als de werknemer onder de aandacht brengen en de meest praktische oplossingen bespreken.

Na de sessie bent u goed op de hoogte over onderwerpen als: de 30%-regeling, COC, verlenging, ontslag, ziekte, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Er zal ook een immigratiespecialist en pensioenspecialist aanwezig zijn

Registreren
Onze #GlobalMobilityTalks vinden plaats tijdens drie luchthavensessies. Meld u aan voor een van onze onderstaande sessies:

- Donderdag 8 november. Locatie: Schiphol Airport (VOLGEBOEKT) - engeltalig
- Dinsdag 13 november. Locatie: Rotterdam / Den Haag Airport - nederlandstalig
- Donderdag 15 november. Locatie: Eindhoven Airport - nederlandstalig

Het programma begint om 07:30 uur en eindigt 11:00 uur. Let op: er is een beperkte beschikbaarheid van 40 deelnemers per sessie. 

U kunt zich hier aanmelden voor #GlobalMobilityTalks.

Ook interessant

 • 05-12-2018

  Wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers?

  December is de maand waarin zorgverzekeraars via allerlei media je proberen te verleiden om over te stappen. De concurrentiestrijd is hevig. En de nadruk ligt veelal op prijs en dekkingen. Maar wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers? Alles, als je verzuim wilt terugdringen, budget wilt voor preventie en zorgkosten wilt ontdubbelen.

 • 20-09-2018

  Prinsjesdag 2018: Vertrouwen in de toekomst

  In zijn Troonrede gaf Koning Willem-Alexander onder meer aan dat de economie in 2019 voor het zesde jaar op rij groeit. En dat de werkloosheid daalt naar een historisch laag niveau van 3,5 procent. Meer mensen moeten concreet merken dat het goed gaat: thuis, op het werk en in de wijk. Volgend jaar verbetert de koopkracht voor bijna iedereen. Lees hier een selectie van hoofdlijnen van de voorstellen die het kabinet op Prinsjesdag presenteerde.

   

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.