m-p-linkedin
20-03-2017

Floreijn start strategische samenwerking met toonaangevend financieel consultant uit Scandinavië.

De Floreijn Groep heeft een minderheidsbelang verkocht aan de Zweedse financieel dienstverlener Söderberg & Partners. Deze strategische samenwerking geeft Floreijn een unieke gelegenheid om haar positie in de Nederlandse markt van pensioen, arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekeringen verder te versterken en te ontwikkelen.

FinTech oplossingen
Söderberg & Partners is een toonaangevende onafhankelijke adviseur en provider van verzekeringen, beleggingen en aanverwante financiële producten in Scandinavië. Zij beschikken verder over één van de grootste onafhankelijke beleggingsanalyse afdelingen. Dankzij innovatieve technologieën werken zij efficiënter, transparanter, goedkoper en klantgerichter. Voor Söderberg & Partners is deze strategische samenwerking een nieuwe stap om hun FinTech oplossingen buiten Scandinavië te introduceren.

Individuele werknemers
Door de samenwerking ontstaat voor Floreijn een grote slagkracht om verder te investeren in financiële adviesplatforms en de vooruitstrevende Scandinavische technologie te introduceren op de Nederlandse markt. Hiermee brengt Floreijn verfrissend nieuwe concepten op de adviesmarkt, die uitblinken in eenvoud en transparantie. Deze dienstverlening is zowel gericht op de werkgever als de achterliggende individuele werknemers.

Over Floreijn
Floreijn levert maatwerk oplossingen op het gebied van verzekerbare pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidsregelingen aan grootzakelijke ondernemingen. Floreijn ondersteunt werkgevers bij een geïntegreerde aanpak op deze gebieden, met als doel het totale rendement te verhogen. De toenemende individualisering van dit vakgebied, ziet Floreijn als kans om klantgerichte communicatie- en adviestools te ontwikkelen; op een verfrissend eenvoudige manier. Gericht op slimheid, gebruikmakend van kosteneffectieve oplossingen en het controleren van risico’s van klanten.

Bron: Floreijn

Ook interessant

  • 08-10-2019

    Söderberg & Partners verwerft aanmerkelijk belang in RIVEZ

    Söderberg & Partners heeft een aanmerkelijk belang genomen in RIVEZ Assurantiën & Risicobeheer. Het Zweedse bedrijf zet hiermee haar strategische expansie in Nederland voort.

  • 09-07-2019

    Floreijn lanceert Flow

    Floreijn introduceert Flow, als toevoeging op de huidige marktvergelijking van pensioenuitvoering. Naast de harde factoren van geoffreerde premie, dekking, voorwaarden maakt Flow de zachtere kant van pensioenuitvoering zichtbaar.

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Pensioen Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.