floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11
20-03-2017

Floreijn start strategische samenwerking met toonaangevend financieel consultant uit Scandinavië.

De Floreijn Groep heeft een minderheidsbelang verkocht aan de Zweedse financieel dienstverlener Söderberg & Partners. Deze strategische samenwerking geeft Floreijn een unieke gelegenheid om haar positie in de Nederlandse markt van pensioen, arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekeringen verder te versterken en te ontwikkelen.

FinTech oplossingen
Söderberg & Partners is een toonaangevende onafhankelijke adviseur en provider van verzekeringen, beleggingen en aanverwante financiële producten in Scandinavië. Zij beschikken verder over één van de grootste onafhankelijke beleggingsanalyse afdelingen. Dankzij innovatieve technologieën werken zij efficiënter, transparanter, goedkoper en klantgerichter. Voor Söderberg & Partners is deze strategische samenwerking een nieuwe stap om hun FinTech oplossingen buiten Scandinavië te introduceren.

Individuele werknemers
Door de samenwerking ontstaat voor Floreijn een grote slagkracht om verder te investeren in financiële adviesplatforms en de vooruitstrevende Scandinavische technologie te introduceren op de Nederlandse markt. Hiermee brengt Floreijn verfrissend nieuwe concepten op de adviesmarkt, die uitblinken in eenvoud en transparantie. Deze dienstverlening is zowel gericht op de werkgever als de achterliggende individuele werknemers.

Over Floreijn
Floreijn levert maatwerk oplossingen op het gebied van verzekerbare pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidsregelingen aan grootzakelijke ondernemingen. Floreijn ondersteunt werkgevers bij een geïntegreerde aanpak op deze gebieden, met als doel het totale rendement te verhogen. De toenemende individualisering van dit vakgebied, ziet Floreijn als kans om klantgerichte communicatie- en adviestools te ontwikkelen; op een verfrissend eenvoudige manier. Gericht op slimheid, gebruikmakend van kosteneffectieve oplossingen en het controleren van risico’s van klanten.

Bron: Floreijn

Ook interessant

 • 05-12-2018

  Wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers?

  December is de maand waarin zorgverzekeraars via allerlei media je proberen te verleiden om over te stappen. De concurrentiestrijd is hevig. En de nadruk ligt veelal op prijs en dekkingen. Maar wat heb je als werkgever te maken met de zorgverzekering van jouw werknemers? Alles, als je verzuim wilt terugdringen, budget wilt voor preventie en zorgkosten wilt ontdubbelen.

 • 20-09-2018

  Prinsjesdag 2018: Vertrouwen in de toekomst

  In zijn Troonrede gaf Koning Willem-Alexander onder meer aan dat de economie in 2019 voor het zesde jaar op rij groeit. En dat de werkloosheid daalt naar een historisch laag niveau van 3,5 procent. Meer mensen moeten concreet merken dat het goed gaat: thuis, op het werk en in de wijk. Volgend jaar verbetert de koopkracht voor bijna iedereen. Lees hier een selectie van hoofdlijnen van de voorstellen die het kabinet op Prinsjesdag presenteerde.

   

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Juist! Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.