m-p-linkedin
09-07-2019

Floreijn lanceert Flow

Hello Flow!

Floreijn introduceert Flow, als toevoeging op de huidige marktvergelijking van pensioenuitvoering. Naast de harde factoren van geoffreerde premie, dekking, voorwaarden maakt Flow de zachtere kant van pensioenuitvoering zichtbaar.

Afgelopen jaren heeft Floreijn nauwgezet de diverse ervaringen per pensioenuitvoerder bijgehouden. Zowel de negatieve als de positieve ‘verwonderingen’. De pensioenspecialisten van Floreijn hebben per uitvoerder op diverse categorieën scores gegeven. Denk hierbij aan administratie, personele organisatie, strategie, bestendigheid, pro activiteit en werkgever- / werknemersportaal. De scores zijn vertaald naar een kwaliteitsindex. 

De Flow maakt zowel voor klanten van Floreijn als voor pensioenuitvoerders inzichtelijk welke scores er behaald zijn. Door het meewegen van de uitkomsten van Flow zijn onze klanten nog beter in staat een gedegen keuze te maken voor een (nieuwe) pensioenuitvoerder. De Flow maakt voor pensioenuitvoerders inzichtelijk welke verbeteringen gewenst zijn. Meer weten of binnenkort zelf te maken met een verlengingstraject? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bron: Floreijn

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Pensioen Communicatie

Wij helpen werkgevers bij het bieden van persoonlijk financieel totaalinzicht aan werknemers.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.