floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11
22-12-2015

Ruim 1/3 van de Nederlanders bezig met zorgverzekering

Nederlanders kunnen nog tot 31 december wisselen van zorgverzekeraar. 7.5% van de verzekerden maakt van deze mogelijkheid gebruik. Daarnaast zegt 9.5% hun huidige zorgverzekering te wijzigen. De rest van de Nederlanders laat alles zoals het nu is (64%) of weet het (nog) niet (19%). Dit blijkt uit recent gepubliceerde cijfers van onderzoeksbureau Ipsos. 

Oriënteren
Uit dit onderzoek bleek dat de helft van alle Nederlanders de afgelopen 5 jaar tenminste één keer van zorgverzekeraar wisselde . 24% wisselde in deze periode zelfs twee of meer keer. Prijs, kwaliteit en soorten vergoeding zijn leidend in de keuze voor een specifieke verzekering. De meeste mensen maken gebruik van internet om zich te oriënteren op zorgverzekeringen. 59% bezoekt de websites van de diverse zorgverzekeraars. Daarnaast bezoekt 60% de zogenaamde vergelijkingswebsites. 44% van de verzekerden laat hun keuze beïnvloeden door familie en/of vrienden.

Verantwoording
Het onderzoek door Ipsos is online uitgevoerd onder een representatieve steekproef van circa 1.000 Nederlanders per meting.

Aantrekkelijk aanbod
Samen met zorgverzekeraar VGZ, heeft Floreijn een aantrekkelijk collectief zorgcontract samengesteld speciaal gericht op werknemers voor het midden- en klein bedrijf. 

10% korting op de basis- en aanvullende verzekering, inclusief extra hoge vergoeding voor fysiotherapie
Floreijn heeft een zeer gunstige en passende zorgverzekering ontwikkeld. Uitgaande van prijs, kwaliteit en zorgbehoeften. Bovenop een mooie korting voor uw werknemers, ook extra ruime vergoeding voor o.a. fysiotherapie.

Goed voor u, uw gezin en uw collega's. Klik hier voor de flyer in PDF voor meer informatie. En om te verspreiden binnen uw bedrijf. Of hier voor de begeleidende tekst of webpagina om naar te verwijzen. 

Wilt u direct uw zorgverzekering afsluiten ga dan naar www.vgz.nl/floreijn.

Our services & solutions

Pension Auditing

We offer a complete recalculation and inspection of the pension agreements

Pension Consultancy

We make sure you have grip on your pension schemes by presenting it in an understandable way

Pension Management

You can outsource your pension management to us. Or you can use our service as a ‘double check principle’

Pension Communication

You fulfill your duty of care and regulatory requirements, with our complete solution.

Health Care - & Disability Plans

We realize purchasing benefits, effectivity of claim processing & reintegration