floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11
28-10-2015

MijnPensioenoverzicht.nl vernieuwd: campagne van start

Deze week start de Stichting Pensioenregister met de landelijke campagne ‘Even snel je pensioen checken? Wel zo makkelijk!’, die is gericht op het grote publiek. 

De website www.mijnpensioenoverzicht.nl, waar bezoekers op een gemakkelijke manier informatie over hun pensioen vinden, is namelijk uitgebreid met allerlei nieuwe opties.

Nieuwe opties www.mijnpensioenoverzicht.nl
Op de vernieuwde website kunnen bezoekers aan de hand van een persoonlijke tijdslijn in één overzicht al hun AOW en pensioen in netto maandbedragen zien. Vanuit dit overzicht kan een bezoeker zich stap-voor-stap verdiepen in zijn pensioen. Snel wordt inzichtelijk welke veranderingen in de privé- en werksituatie (zoals een scheiding of het wisselen van baan) van invloed kunnen zijn op de hoogte van het eigen pensioen. Bovendien kan een bezoekers de vergelijking maken tussen zijn huidige inkomen en het inkomen van later. Daarnaast hij samen met zijn eigen partner inloggen en het gezamenlijk pensioen bekijken.

De campagne benadert potentiële bezoekers van Mijnpensioenoverzicht.nl in twee stappen: de eerste stap laat weten dat je pensioen checken op www.mijnpensioenoverzicht.nl helemaal niet moeilijk is. De tweede stap motiveert mensen om met hun DigiD in te loggen en hun inkomen voor later te checken.

Pensioen koppelen aan de dagelijkse dingen van nu
Om een breed publiek te bereiken is gekozen voor een mix van middelen: radiospots, abri’s en online banners. Door mensen te prikkelen met ‘dingen die moeilijker zijn dan je pensioen checken’ koppelt de campagne herkenbare dagelijkse zaken aan pensioen. Het gemak waarmee je even je pensioen checkt wordt hierdoor nog duidelijker. Zo is ‘last-minute een oppas vinden’ moeilijker dan even snel je pensioen checken op Mijnpensioenoverzicht.nl.

De campagne wil vooral mensen in de leeftijdsgroepen 20-30 jaar en 30-50 jaar stimuleren om eens een kijkje te nemen. Zij hebben nog veel jaren voor zich en kunnen als het nodig is langer bijsparen.


Bron: Stichting Pensioenregister

Our services & solutions

Pension Auditing

We offer a complete recalculation and inspection of the pension agreements

Pension Consultancy

We make sure you have grip on your pension schemes by presenting it in an understandable way

Pension Management

You can outsource your pension management to us. Or you can use our service as a ‘double check principle’

Pension Communication

You fulfill your duty of care and regulatory requirements, with our complete solution.

Health Care - & Disability Plans

We realize purchasing benefits, effectivity of claim processing & reintegration