m-p-linkedin
09-07-2019

Floreijn lanceert Flow

Hello Flow!

Floreijn introduceert Flow, als toevoeging op de huidige marktvergelijking van pensioenuitvoering. Naast de harde factoren van geoffreerde premie, dekking, voorwaarden maakt Flow de zachtere kant van pensioenuitvoering zichtbaar.

Afgelopen jaren heeft Floreijn nauwgezet de diverse ervaringen per pensioenuitvoerder bijgehouden. Zowel de negatieve als de positieve ‘verwonderingen’. De pensioenspecialisten van Floreijn hebben per uitvoerder op diverse categorieën scores gegeven. Denk hierbij aan administratie, personele organisatie, strategie, bestendigheid, pro activiteit en werkgever- / werknemersportaal. De scores zijn vertaald naar een kwaliteitsindex. 

De Flow maakt zowel voor klanten van Floreijn als voor pensioenuitvoerders inzichtelijk welke scores er behaald zijn. Door het meewegen van de uitkomsten van Flow zijn onze klanten nog beter in staat een gedegen keuze te maken voor een (nieuwe) pensioenuitvoerder. De Flow maakt voor pensioenuitvoerders inzichtelijk welke verbeteringen gewenst zijn. Meer weten of binnenkort zelf te maken met een verlengingstraject? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bron: Floreijn

Our services & solutions

Pension Auditing

We offer a complete recalculation and inspection of the pension agreements

Pension Consultancy

We make sure you have grip on your pension schemes by presenting it in an understandable way

Pension Management

You can outsource your pension management to us. Or you can use our service as a ‘double check principle’

Pension Communication

You fulfill your duty of care and regulatory requirements, with our complete solution.

Health Care - & Disability Plans

We realize purchasing benefits, effectivity of claim processing & reintegration