floreijn-slider-05
floreijn-slider-07
floreijn-slider-11
26-10-2016

Campagne van start: 'Even snel je pensioen checken?' Wel zo makkelijk! Nu jij nog!

Stichting Pensioenregister is een nieuwe landelijke campagne gestart om de website Mijnpensioenoverzicht.nl opnieuw onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.

Snel en makkelijk overzicht
Via Mijnpensioenoverzicht.nl vinden bezoekers informatie over hun pensioen op een gemakkelijke manier. Zo kunnen bezoekers aan de hand van een persoonlijke tijdslijn in één overzicht al hun AOW en pensioen in netto maandbedragen (de eerste en de tweede pijler) zien.

Vanuit dit overzicht kan een bezoeker zich stap-voor-stap verdiepen in het eigen pensioen. Snel wordt inzichtelijk welke veranderingen in de privé- en werksituatie van invloed kunnen zijn op de hoogte van het eigen pensioen: bijvoorbeeld een nieuwe baan, ontslag, trouwen of scheiden. Sinds deze zomer kunnen bezoekers ook berekenen wat de financiële gevolgen zijn van langer doorwerken of eerder stoppen. Daarnaast kan hij samen met de eigen partner inloggen en het gezamenlijk pensioen bekijken.

‘Even snel je pensioen checken? Wel zo makkelijk!’
Josine Westerbeek, voorzitter van Stichting Pensioenregister, de initiatiefnemer van Mijnpensioenoverzicht.nl: “Onze najaarscampagne ‘Even snel je pensioen checken? Wel zo makkelijk!’ benadert potentiële bezoekers van Mijnpensioenoverzicht.nl op radio en online in twee stappen: de eerste stap laat weten dat er al heel veel mensen zijn die hun pensioen hebben gecheckt, dus ‘Nu jij nog!’ De tweede stap motiveert mensen om met hun DigiD in te loggen op Mijnpensioenoverzicht.nl en hun inkomen voor later te checken. De verwachting is dat de campagne weer een flinke impuls aan het bezoek op de site gaat geven.”

Over de Stichting Pensioenregister | Mijnpensioenoverzicht.nl
De Stichting Pensioenregister is een initiatief van de gezamenlijke Nederlandse pensioenfondsen, de pensioenverzekeraars en de Sociale Verzekeringsbank (SVB) en is onder het grote publiek vooral bekend van de website Mijnpensioenoverzicht.nl. Via deze publiekswebsite kan elke burger op eenvoudige wijze inzicht krijgen in zijn pensioen en AOW.

Bron: Eufin

 

Our services & solutions

Pension Auditing

We offer a complete recalculation and inspection of the pension agreements

Pension Consultancy

We make sure you have grip on your pension schemes by presenting it in an understandable way

Pension Management

You can outsource your pension management to us. Or you can use our service as a ‘double check principle’

Pension Communication

You fulfill your duty of care and regulatory requirements, with our complete solution.

Health Care - & Disability Plans

We realize purchasing benefits, effectivity of claim processing & reintegration