floreijn-slider-11-1
floreijn-slider-05-2
floreijn-slider-12

Over Floreijn

Klantbetekenis
Floreijn gelooft in vakmanschap. In eenvoud. In klantbetekenis. Uw verwachtingen overtreffen. En daardoor zelf groeien. Sinds onze oprichting in 2007 doen wij maar één ding: onze klanten zo bedienen dat ze graag zaken met ons doen.
Wij leveren maatwerk oplossingen aan bijna 100 werkgevers. Op het gebied van verzekerbare pensioen-, zorg- en arbeidsongeschiktheidsregelingen.

Onze klanten
Wij hebben uiteenlopende klanten. Vanaf zo’n 25 werknemers tot en met beursgenoteerde werkgevers. Allemaal hebben zij de afgelopen jaren een bewuste keuze gemaakt. Zaken doen met Floreijn. Op een heel andere manier dan dat zij daarvoor gewend waren.

Oplossen en doen verwonderen
Op ons vakgebied, kennen wij de problemen van onze klant. Wij lossen deze op. Alsof het onze eigen problemen zijn. Oplossingen ontwerpen en aanbieden die van betekenis zijn voor u als werkgever. In één woord klantbetekenis. Door mee te denken, te voelen en te luisteren. Dat is onze toegevoegde waarde.
Onze klanten keer op keer verwonderen. Dat betekent verwachtingen overtreffen. Onze klanten waarderen onze adviezen en diensten gemiddeld met een 9. Daar doen we het voor.

Strategische samenwerking
Sinds begin 2017 heeft Söderberg & Partners een belang in Floreijn. S&P is een toonaangevende onafhankelijke adviseur en provider van verzekeringen, beleggingen en aanverwante financiële producten in Scandinavië. Er werken ruim 1.400 mensen. Deze strategische samenwerking geeft ons een unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse markt verder te versterken en te ontwikkelen.

Onze cultuur
Floreijn. Ooit begonnen als adviesbedrijf die het écht anders wilde doen. Nu dwingen we respect af bij grote adviesbedrijven. Als een luis in de pels. Stap voor stap hebben wij mooie klanten aan ons weten te binden.
Snelle reactietijd. Helder en praktisch advies. Begrijpelijke taal. Klantbetekenis. Een hecht team. Hard werkend en flexibel. Enthousiast en toegewijd. Trouw en betrouwbaar. Dat is Floreijn.

Laatste nieuws

  • 12-10-2017

    Regeerakkoord: naar een beschikbare premieregeling met vaste inleg

    Op 10 oktober presenteerden VVD, CDA, D66 en ChristenUnie het regeerakkoord “Vertrouwen in de toekomst”. Daarin kondigt het nieuwe kabinet aan dat de doorsneesystematiek wordt afgeschaft en dat voor alle contracten een leeftijd onafhankelijke premie verplicht wordt. Deelnemers krijgen een opbouw die past bij de ingelegde premie.

  • 11-10-2017

    Beloftevol regeerakkoord, uitwerking bepalend

    De verzekeringssector wil zich de komende vier jaar inzetten voor werkbare hervorming van het pensioenstelsel en de arbeidsmarkt. Overleg met kabinet en maatschappelijke organisaties over de nadere uitwerking van de kabinetsvoornemens is van groot belang.

Onze diensten & oplossingen:

Pensioen controle

Wij bieden volledige narekening en controle van pensioenafspraken. Op basis van Performance Related Fee.

Pensioen consultancy

Ons advies kenmerkt zich door complexe materie eenvoudig en begrijpelijk te maken. 

Pensioen beheer

U kunt pensioenbeheer volledig aan ons uit besteden. Of gebruik maken van onze dienst als “4 ogen principe”.

Pensioen Communicatie

U voldoet aan uw zorgplicht en wettelijke regelgeving, met onze complete oplossing.

 

 

Zorg & Arbeids-ongeschiktheid

Wij realiseren inkoop-voordelen, effectiever claimbehandeling en re-integratie.